Viimeisimmät artikkelit

Petroolinsiniset verhot sisustuksessa
  • 15 Jul, 2022

Verhot ovat tärkeä osa sisustusta, sillä niiden avulla pystyt muuttamaan koko huoneen tunnelman kuin taikaiskusta. Verhot voivat olla osa harmonista kokonaisuutta tai koko huoneen katseenvangitsija. Verhoissa riittää väri- ja kuosivalikoimaa jokaiseen sisustustyyliin. Valitse lempivärisi tai leikittele vapaasti valitsemalla itsellesi poikkeuksellisia väri- tai kuosivalintoja. Tyylikäs valinta ovat petroolinsiniset verhot, jotka toimivat hyvin useissa eri tiloissa luoden persoonallisuutta sisustukseen. Petroolinsiniset verhot sopivat kauniisti moneen eri tilaanPetroolinsininen yhdistyy kauniisti moneen eri värisävyyn. Tumman petroolin sävyiset pimennysverhot luovat tunnelmaa makuuhuoneeseen ja luovat kauniin kokonaisuuden yhdistettynä esimerkiksi tummaan puuhun.

Lindby suosikkivalaisimet
  • 05 Jul, 2022

Nuorekas ja tyylikäs valaisinbrändi, Lindby, on tuttu monelle valaisimia etsineelle. Varsinkin, jos on miettinyt valaisinratkaisuja LED-tekniikalla. Brändillä on intohimoinen tapa, voisi sanoa jopa supermoderni tapa tuoda esiin erilaisia, joskus jopa yllättäviä ratkaisuja. Heiltä löytyy valaisimet skandinaaviseen tyyliin, mutta myös messinki sekä teollisuustyyli ovat näkyvästi esillä. Monia heidän valaisimiaan voidaan käyttää älypuhelimilla tai kaukosäätimillä, jolloin kodista muodostuu hyvin nopeasti nykyaikainen älykeskus. Valot toimivat, vaikka et olisi kotonakaan. Monipuoliset Lindby valaisinsarjatLindby -brändi on tuonut markkinoille monipuoliset valaisinsarjat ja niitä saa ensinnäkin ulko- ja sisävalaisimina, mutta molemmat alueet voidaan jakaa vielä tarkemmin, millaisista valaisimista on kysymys.

Mitä kertoo verhojen historia?
  • By Asta
  • 10 Jan, 2022

Verhojen historia kertoo asumisesta, sisustamisesta ja rakentamisesta. Alun perin verhot toimivat tilan jakajina ja niillä erotettiin erilaiset toiminnalliset tilat toisistaan. Verhot ovat tulleet Suomeen Bysantista, Egyptistä ja Aasiasta, joissa kudottiin taidokkaita tekstiilejä. Upeat kankaat haluttiin ripustaa esille koristeeksi. Ennen muinoin asumuksissa ei ollut ikkunoita lainkaan. Kun ikkunat yleistyivät, niitä ei aluksi peitetty lasilla, vaan puuluukuilla, pergamenteilla tai häränrakkokalvoilla. Verhojen historia alkaa keskiajaltaSuomessa verhojen käyttö yleistyi 1700-luvun kustavilaisissa kartanoissa. Euroopassa oli jo varhaisrenessanssin ajalla vauraita säätyläiskoteja, joiden ikkunoita verhot kehystivät.

Terassin sisustaminen
  • 03 Dec, 2021

Terassin sisustaminen saattaa tuntua hankalalta, mutta muutamalla laadukkaalla huonekalulla ja sesongin mukaan vaihtuvilla sisustuselementeillä terassista saa pienellä vaivalla paikan, josta voi nauttia ympäri vuoden. Voit valita haluatko panostaa enemmän ja kattaa terassin, joko pelkällä katolla tai kokonaan lasittamalla. Kesällä terassille kuuluvat grilli ja aurinkotuolit, syksyllä taas valosarjat ja vaikkapa nuotiopaikka. Kun aurinkotuoleihin laittaa patjan päälle turkiksia, voi niissä nauttia myös talvipäivistä. Parhaimmillaan terassi on kodin lisähuone, jolla on helppo tehdä tilaa niin arkeen kuin juhlaankin.

Yhteensopivat värit sisustuksessa
  • 03 Dec, 2021

Yhteensopivat värit sisustuksessa luovat eheän tunnelman koko kotiin. Kun värejä on käytetty isoissa pinnoissa hillitysti, on helpompi vaihtaa kodin ilmettä pieniä sisustuselementtejä muuttamalla. Koristetyynyjen vaihtaminen eri värisiin on huomattavasti helpompaa, kuin koko kodin seinien uudelleenmaalaaminen. Värien ei tarvitse joka huoneessa olla täysin samat, vaan saman väriperheen eri sävyjä voi käyttää hienostuneen lopputuloksen takaamiseksi. Esimerkiksi violettia on montaa eri sävyä, ja ne kaikki sopivat hienosti yhteen näyttämättä liian silmiinpistävältä ja tunkkaiselta.