Yksinkertaisen sisustuksen suunnittelu

  • 08 Dec, 2021

Sisustuksesta saa tyylikkään pienillä valinnoilla.

Sisustuksen suunnittelu kannattaa tehdä huolella ja oman maun mukaan. Hyvin pienillä valinnoilla voi saada aikaan suuriakin muutoksia. Yksinkertaiseen sisustukseen kuuluu minimalistinen tyyli ja kaiken turhan karsiminen pois. Omassa kodissa tämän voi tehdä pohtimalla, mitä turhaa ja tarpeetonta siellä on. Kaiken ylimääräisen voi laittaa pois ja myydä vaikkapa kirpputoreilla. Kun kodista hävitetään kaikki turha, tulee sinne yllättävän paljon lisää tilaa.

Mitä sisustuksen suunnittelu vaatii huonekaluilta?

Yksinkertaista sisustusta hakeva valitsee yksivärisiä huonekaluja, jotka sopivat yhteen tyylillisesti. Esimerkiksi vaalea sohva, vaaleanharmaa matto ja lasipöytä tuovat kivasti valoisuutta olohuoneeseen. Samalla tavalla voi sisustaa myös kodin muun huoneet. Yksinkertainen sisustus sopii yleensä kotiin kuin kotiin. Sen avulla voi myös korostaa kodin kauneimpia esineitä ja parhaita paikkoja.

Yksinkertaiseen sisustukseen sopivat huonekalut ja sisustustuotteet löytyvät esimerkiksi meidän sivustoltamme. Edullinen sisustuskauppa tarjoaa hyviä vaihtoehtoja sekä paljon mielenkiintoisia ideoita. Vaikka kodin sisustus olisikin yksinkertainen ja minimalistinen, voi se silti sisältää kiinnostavia yksityiskohtia, kuten modernia taidetta, tyylikkäitä kodin sisustusesineitä ja astioita. Minimalistinen tyyli on helppo rakentaa yhteneväiseksi koko asunnossa. Kun valitsee yhden päävärin, sitä voi toistaa kaikissa huoneissa.

Minimalistinen tyyli sopii kaikille

Minimalistinen tyyli sopii loppujen lopuksi lähes kaikille. Sitä pidetään yleisesti käytännöllisenä, mutta myös rauhoittavana tyylinä. Yksinkertaiset valinnat tekevät kodista seesteisen paikan, jossa on helppo rentoutua ilman, että olisi tavarapaljouden keskellä. Hyviä vinkkejä minimalistiseen ja yksinkertaiseen tyyliin löytyy erittäin monipuolisesti monista sisustuslehdistä.