Verhot

  • 19 Oct, 2021

Verhot luovat kotiin tunnelmaa

Verhot ovat lähes jokaisen kodin sisustuselementti. Ne sekä luovat tunnelmaa että suojaavat valolta, kylmältä ja katseilta. Verhojen valinnalla on paljon väliä, sillä ne ovat hyvin näkyvä osa jokaista huonetta. Sivustomme tarjoaa tyylikkäät, mutta halvat verhot jokaisen tyyliin. Verhojen valinta ei kuitenkaan ole aina helppoa, sillä niitä riittää väritykseltään, kuvioinniltaan, materiaaliltaan, kooltaan ja tyyliltään jokaiseen lähtöön. Verhoja ostaessa onkin otettava ensin huomioon se millaiseen ikkunaan ja kotiin ne tulevat. Tämän jälkeen niiden valinnassa onkin vain mielikuvitus rajana. Tutustu siis seuraaviin verho-vinkkeihimme ja verkkokauppamme monipuoliseen verhovalikoimaan!

Matot määrittävät usein sen millaiset verhot kannattaa valita. Mikäli verhot ja matto eivät sovi yhteen, huoneessa on hyvin levoton ilme. Kannattaa ottaa huomioon myös esimerkiksi huoneen huonekalujen, seinien ja lattioiden värit sekä materiaali.

Kauniit verhot edullisesti

Saat sivustomme kautta verhot netistä edullisesti. Korkea hinta ei aina takaa, että verhot olisivat parempi vaihtoehto juuri itselle kuin edullisempi vaihtoehto. Tarjoamme hyvin laadukkaita ja pitkäkestoisia verhoja edullisesti, joten verkkokauppamme sopii kaikkien budjeteille.

Verhoja ostaessa kannattaa miettiä ulkonäön lisäksi myös käyttötarkoitusta. Ovatko verhot esimerkiksi tarpeeksi peittävät, jos oma ikkuna on katutasossa vilkkaalla kadulla tai pimentävätkö ne tarpeeksi, jos ne on tarkoitus laittaa makuuhuoneeseen. Kannattaa huomioida myös millaiset verhojen tulisi olla, jotta saa tuuletusikkunan kätevästi auki. Verhojen on tietenkin oltava myös oikean kokoiset ikkunaan, ellei aio esimerkiksi lyhentää niitä itse ompelukoneella.

Verhojen valtava valikoima

Moni sisustusliike netissä verkkokauppamme mukaan luettuna tarjoaa valtavan valikoiman verhoja. Oikeiden verhojen valitsemiseen voi auttaa esimerkiksi sisustuskuvien katseleminen netissä. Lisäksi kannattaa hyödyntää sivustomme sisustusvinkit. Valtava valikoima tarkoittaa, että verhoilla sisustamisessa on vain mielikuvitus rajana. Verhoja riittää aina pellava- ja pitsiverhoista kuviollisiin, läpikuultaviin ja esimerkiksi samettisiin verhoihin saakka. Halvat verhot ostamalla jää usein ylimääräistä rahaa, jonka voi käyttää vaikkapa moniin eri tyylisiin verhopareihin. Näin verhoja voi vaihdella vaikkapa vuodenajan ja sisustustyylin mukaan.

Verhojen leikkauksella on myös paljon väliä tyylin kannalta. Kappaverho esimerkiksi sopii etenkin keittiöön, ruokailutilaan tai työhuoneeseen. Keittiöön, olohuoneeseen ja makuuhuoneeseen taas sopivat erityisen hyvin laskosverhot. Tosin valmiita sisustussääntöjä ei tietenkään ole pakko noudattaa, vaan verhoja voi yhdistellä huoneisiin täysin oman maun mukaan. Tärkeintä on aina se, että koti miellyttää juuri omaa silmää ja on viihtyisä.