Pintakäsitelty pöytäliina on helppo ratkaisu

  • 12 Aug, 2022

Pintakäsitelty pöytäliina luo myös tunnelmaa.

Pöytäliinan vaihtaminen on yksi helpoimmista sisustuskikoista. Pöytäliinalla luot haluamasi tunnelman kuin taikaiskusta, olipa kevät, kesä tai joulu. Pöytäliinat toimivat myös tehokkaina pöydän suojaajina, joiden ansiosta pöytäsi ovat pitkäikäisempiä. Pöytäliinoja löydät monissa eri kangasmateriaaleissa, mutta arkea helpottava valinta on ehdottomasti helppohoitoinen pintakäsitelty pöytäliina, joka sopii niin sisä- kuin ulkokäyttöön. Pöytäliinoja löydät monissa ei väreissä ja kuoseissa jokaiseen makuun ja sesonkiin sopivina!

Pintakäsitelty pöytäliina on helppohoitoinen

Kaupoista ja verkkosivuilta löydät runsaasti erilaisia pöytäliinoja, joista voit valita suosikkisi. Yksi helppohoitoisimmista vaihtoehdoista on kuitenkin pintakäsitelty pöytäliina, joissa on vettähylkivä pinnoite. Pinnoitteen ansiosta pöytäliina ei ime itseensä ruoka- ja nestetahroja vaan se on helppo pyyhkiä puhtaaksi. Erityisesti pintakäsitelty pöytäliina on hyvä vaihtoehto perinteiselle vahakankaiselle pöytäliinalle, sillä kuten vahakangas, se ei sisällä PVC-muovia.

Hyvä pöytäliina on helppokäyttöisyyden lisäksi myös kaunis ja sisustukseen sopiva. Onneksi pöytäliinoja voi ostaa useampia eri sesonkeja ja tiloja varten. Kesällä kaunis kukkakuosi koristaa ihanasta verantaa, kun taas joulun tullen kaunis joulun kuosein ja värein koristeltu liina luo ihanasti tunnelmaa. Valitse omaan tyyliin sopivat pöytäliinat ja nauti niiden pitkäkestoisuudesta.

Huolla tuotteitasi oikein

Kuten muutkin kodin tavarat, myös pöytäliinoista on hyvä pitää huolta puhdistamalla ja huoltamalla ne oikein. Huomioithan esimerkiksi, että vaikka pintakäsitelty pöytäliina on vettä hylkivää materiaalia, ei se kuitenkaan ole vedenpitävä. Pöytäliinaa ei siis kannata jättää kaatosateeseen tai ottaa märälle nurmikolle istuinaluseksi. Myös pintakäsitellyn pöytäliinan voit tarvittaessa pestä myös pesukoneessa.