Petroolinsiniset verhot sisustuksessa

  • 10 Jul, 2022

Petroolinsiniset verhot luovat tunnelmaa

Verhot ovat tärkeä osa sisustusta, sillä niiden avulla pystyt muuttamaan koko huoneen tunnelman kuin taikaiskusta. Verhot voivat olla osa harmonista kokonaisuutta tai koko huoneen katseenvangitsija. Verhoissa riittää väri- ja kuosivalikoimaa jokaiseen sisustustyyliin. Valitse lempivärisi tai leikittele vapaasti valitsemalla itsellesi poikkeuksellisia väri- tai kuosivalintoja. Tyylikäs valinta ovat petroolinsiniset verhot, jotka toimivat hyvin useissa eri tiloissa luoden persoonallisuutta sisustukseen.

Petroolinsiniset verhot sopivat kauniisti moneen eri tilaan

Petroolinsininen yhdistyy kauniisti moneen eri värisävyyn. Tumman petroolin sävyiset pimennysverhot luovat tunnelmaa makuuhuoneeseen ja luovat kauniin kokonaisuuden yhdistettynä esimerkiksi tummaan puuhun. Petrooli sopii hyvin yhteen myös punaisen ja pinkin kanssa, jolla luot tilaan romantiikkaa tai tyttömäisyyttä. Villinä valintana on petroolin yhdistäminen keltaiseen, joka luo tummiin sävyihin ripauksen pirteyttä ja iloa.

Olohuoneen verhot voivat yleensä olla makuuhuonetta ohuemmat, ja sinne sopivat kauniisti kevyet läpikuultavat verhot. Petroolinsininen laskos- tai sivuverho kehystää kauniisti ikkunassa näkyvää maisemaa ja omaperäisyyttä luot yhdistämällä useita verhoja vierekkäin. Raikkautta tilaan saat vaaleilla sävyillä sekä lisäämällä vaikka ripauksen sitruunankeltaista. Olohuoneeseen petroolin kaveriksi sopivat kauniisti myös kultaiset esineet ja yksityiskohdat, joita voi ripotella pitkin tilaa korostaen olohuoneen hienostunutta tunnelmaa.

Yllätä itsesi iloisesti

Mikäli vielä vain haaveilet petroolinsinisistä verhoista, yllätä itsesi iloisesti tilaamalla ne itsellesi erityiseen paikkaan. Leikittele vapaasti ja luo petroolinsinisillä verhoilla itsellesi ihana pesä terassille, rauhallinen keidas ruokailua varten keittiöön tai tunnelmallinen makuuhuone tai -olohuone, jossa viihdyt. Petroolia voit yhdistellä omiin lempiväreihisi rohkeasti kokeilemalla mikä omassa sisustuksessasi toimii. Petrooli sopii yllättävänkin hyvin moniin eri sävyihin!