Matot

  • 19 Oct, 2021

Tyylikkäät ja edulliset matot verkkokaupastamme

Matot luovat kotiin tunnelmaa ja auttavat myös pitämään kodin siistinä. Mattoja riittää niin kuvioinneiltaan, väreiltään, tyyleiltään kuin materiaaleiltaankin moneen makuun. Monipuolinen verkkokauppamme tarjoaa hyvin eri tyylisiä mattoja, jotta jokainen löytää varmasti juuri oman kotinsa tyyliin sopivan maton. Mutta miksi sitten kannattaisi tilata matto netistä? Verkkokauppamme tarjoaa monia kauppoja suuremman valikoiman ja meiltä tilaamalla matto kuljetetaan noutopisteeseesi, eikä sinun tarvitse kuljettaa sitä itse sisustusliikkeestä kotiin. Verkkokaupan hyvälaatuiset mattovaihtoehdot sopivat moniin eri huoneisiin ja kestävät pitkään käytössä. Voit ostaa samalla kertaa myös muut maton tyyliin sopivat sisustusesineet.

Verhot ja matto kulkevat monen kotona käsi kädessä. Pelkkä verhojen ja maton yhteensopivuus riittää tuomaan huoneeseen tyylikkyyttä ja harmoniaa. Varmista siis, että ostamasi matto sopii myös verhoihisi tai osta uudet verkkokaupastamme.

Suunnittele millaisen maton tarvitset

Ennen maton ostoa kannattaa ottaa huomioon muutama asia. Esimerkiksi suuri matto ei yleensä sovi pieneen huoneeseen tai asuntoon ja matto ulkokäyttöön on valittava erityisen tarkasti. Tällaiset matot ovat ulkokäyttöön suunniteltuja, eli ne sietävät erilaisia sääolosuhteita ja tietysti likaa sekä kuivuvat nopeasti.

Mattoa ostaessa kannattaa ottaa huomioon oman kodin tyyli, materiaalit ja värit, jotta osaa valita tyyliin sopivan maton. Lemmikkien omistajien taas esimerkiksi kannattaa panostaa matossa käytännöllisyyteen. Lemmikkien omistajien kannattaa valita matto, joka suojaa lattiaa, toimii liukuesteenä vikkelien tassujen alla ja on helppo pestä sekä imuroida. Etenkin keinokuituisista matoista voi olla vaikea saada lemmikkien karvoja irti.

Matto on pitkäikäinen sisustustarvike

Monetkaan eivät uusi kodin mattoja usein, sillä etenkin osa matoista on hyvin kalliita sisustustarvikkeita. Matot myös säilyvät hyvän näköisinä erittäin pitkään, jos ne hoitaa ja säilyttää oikein. Usein kannattaa siis valita matto, joka sopii omaan kotiin vielä vuoden tai useammankin vuoden päästä. Se onkin hyvä syy tilata matto netistä – verkkokauppamme sisältää suuren valikoiman ajattoman näköisiä mattoja, jotka ovat tyylikkäitä trendien muuttuessakin. Sisustusliike netissä on usein tuotteidensa määrältä suurempi kuin moni fyysinen sisustusliike.

Mattoa ostaessa on tärkeää huomioida tyylin lisäksi myös maton koko. Ota siis mittanauha avuksi ennen ostosten tekemistä. Mieti valmiiksi mihin huoneeseen ja mihin kohtaan huonetta aiot maton asettaa, jolloin osaat valita oikean kokoisen maton. Kannattaa ottaa huomioon myös aukeavat ovat – onko ovi tarpeeksi korkea, jotta se aukeaa helposti maton päällä jäämättä jumiin tai rullaamatta mattoa.