Lindby suosikkivalaisimet

  • 05 Jul, 2022

Nuorekas ja tyylikäs valaisinbrändi, Lindby, on tuttu monelle valaisimia etsineelle. Varsinkin, jos on miettinyt valaisinratkaisuja LED-tekniikalla. Brändillä on intohimoinen tapa, voisi sanoa jopa supermoderni tapa tuoda esiin erilaisia, joskus jopa yllättäviä ratkaisuja. Heiltä löytyy valaisimet skandinaaviseen tyyliin, mutta myös messinki sekä teollisuustyyli ovat näkyvästi esillä. Monia heidän valaisimiaan voidaan käyttää älypuhelimilla tai kaukosäätimillä, jolloin kodista muodostuu hyvin nopeasti nykyaikainen älykeskus. Valot toimivat, vaikka et olisi kotonakaan.

Monipuoliset Lindby valaisinsarjat

Lindby -brändi on tuonut markkinoille monipuoliset valaisinsarjat ja niitä saa ensinnäkin ulko- ja sisävalaisimina, mutta molemmat alueet voidaan jakaa vielä tarkemmin, millaisista valaisimista on kysymys. Suosittuja ovat erilaiset seinä-, katto- sekä riippuvalot, puhumattakaan pöytälampuista tai jalkalampuista. Lindby kattovalaisin voi kaikessa yksinkertaisuudessaan olla hyvinkin tyylikäs sekä sisältää monta mielenkiintoista yksityiskohtaa. Varjostimena voi olla savulasia ja myös varjostimien määrä voi vaihdella.

Jos rakennat uutta kotia, voit harkita koko valaistusta Lindbyn upeilla tuotteilla. Erilaiset näyttävät yhdistelmät luovan jännittävän harmonian ja omanlaisensa charmin huolimatta siitä, asutko esimerkiksi talossa, jossa on näkyvillä tiiliseinää, muodikasta tapettia tai puu on kokonaisuuden hallitseva elementti. Brändin valikoimasta löydät aina ratkaisun, joka sopii sekä sinun omaan makuusi että täysin sisustuksen ilmeeseen.

Värien ja materiaalien yhdistämisen taito

Brändi on tehnyt muotoilusta raikasta ja yhdistää rohkeasti erilaisia materiaaleja toisiinsa. Valaisin voi olla tyylikkään huomaamaton plafondi tai huoneen katseenvangitsija. Samassa valaisimessa voi olla yhdistettynä puuta, metallia sekä tekstiiliä, mutta siinä pystyy aina hyödyntämään viimeisintä kodintekniikkaa. Kun sisätilat on valaistu, voi siirtyä rakentamaan ulkotiloista hyvin valaistuja sekä tyylikkäitä. Ne sopivat täydellisesti monenlaisen arkkitehtuurin kanssa.

Kromi tuo pientä ylellisyyttä valaisimeen ja toisaalta taas puu antaa valaisimelle pehmeyttä sekä lämpöä. Käyttämällä erilaisia lasikuulia, joihin on yhdistetty kristallia, saa valaistukseen heijastuksia. Valo ei tule suoraan vaan se kiemurtelee sekä säteilee uskomattomalla tavalla. Yhdellä valaisimella saa luotua kotiin glamouria tai toisaalta jopa luksusta. Muutamalla valaisimella koti muuttuu täydellisesti uudenlaiseksi, jos vain rohkeasti osaa valita modernit ja näyttävät valaisimet. Mitäpä, jos samalla katsotaan casino online tarjontaa. Sieltä voi saada kimmokkeen hankkia uusi valaistus kotiin.

Osa valaisimista ovat hyvin yksinkertaisia ja niiden toimivuus onkin juuri siinä. Geometriset muodot, jotka ovat suhteessa toisiinsa hyvin epäsymmetrisesti, ovat juuri sellaisia, joihin katse huoneeseen tullessa varmasti kohdistuu. Rakenteeltaan tällainen upeus voi olla metallia ja muovia, jolloin sen hinta pysyy kohtuullisena. Tämän tyyppisessä valaisimessa LEDit antavat lämmintä, mutta kirkasta valoa, jolloin huoneessa ei välttämättä tarvita toista valaisinta lainkaan, mikäli ei halua pientä pöytävalaisinta tuomaan toisenlaista tunnelmaa.

Lindby näyttää suunnan ja tyylin

Lindby on jo pitkään ollut valaisimien suunnannäyttäjä ja he todella tietävät sen, mikä on markkinoilla niin sanottu hot eli kuumaa ja mikä taas on tavallista, mutta menee kaupaksi juuri sen takia. Modernin valaisimen lisäksi moni rakastaa vintage valaisimia. Niitä on tosin tuotu myös markkinoille uudistettuina. On ollut myös tyylikästä tuoda uusia valaisimia, jotka näyttävät vanhoilta pintakäsittelynsä ansioista. Näin valaisimilla saadaan luotua juuri oikea tyyli oikeaan paikkaan.

Lindby on kuitenkin halunnut aina valaisimillaan luoda viihtyisyyden lisäksi luovuutta. Ei ole ihme, jos niiden selaamiseen menee tuntikausia ja vaihtoehtojen välillä on vaikea valita sitä yhtä, koska niin moni on kiinnostava ja tuntuu sopivan omaan ympäristöön. Kun niistä valitsee yhden, voi olla aivan varma siitä, että tilassa viihtyy. Siksi brändi on luonut myös valaisimet puutarhaan sekä terassille tai parvekkeelle. Ei ole tarkoitus, että olet jatkuvasti vain neljän seinän sisässä.